Условия за обслужване

1.За поверителноста на вашите данни
Със зареждане на страницата, потребителят се съгласява, че „Здраве и Красота Био” може да съхранява и обработва данните на потребителя  за посещението му на сайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:
– име и фамилия
– e-mail
– телефон за връзка
– адрес за фактура и досавка
– пощенски код
В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашият личен профил.
Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на Здраве и Красота Био. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

2. Поръчка
В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, начин на доставка и плащане. След приключване на поръчката ще получите е-майл за потвърждение. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите от Вашия личен профил.
Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:
2.1. Правим всичко възможно да разполагаме с наличност и да обновяваме наличностите своевременно, но е възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение.
2. 2. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка –  имена, адрес, телефон, пощенски код.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на Здраве и Красота Био (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с вас.

3. Цените
Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка.

4. Плащане
4.1. Плащане с наложен платеж – при получаване на поръчката, плащате на куриера.
4.2. Плащане при получаване от нашия магазин: плащате на място в наш магазин, при получаване на поръчката.

5.Доставка и получаване на продуктите  
Проверете съдържанието на пратката пред куриера, преди да заплатите таксата наложен платеж. Задали сме Ви това право, с цел комфорт и сигурност в пазаруването при нас, като разрешаваме да прегледате пратката преди да заплатите дължимата сума на куриера.Със заплащането на цената на поръчката и доставката и полагането на подписа си върху документите за доставка Вие давате своето съгласие с вида и съдържанието на доставката. Ние не носим отговорност в случай на щета в пратката, констатирана от Вас на по-късен етап. Всякакви промени след това са за Ваша сметка.
Доставката се извършва от 2 до 5 работни дни.
Цени за доставка:
До офис на Еконт 1 кг. – 4.00 лв.                                                                  над 2 кг. – 4.50/5.00 лв.
До адрес на клиента  1 кг. – 6.30 лв.                                                           над 2 кг. – 8.00/8.50 лв.
При поръчка над 50 лв. – доставката е за наша сметка

6. Отказ от поръчка и връщане
Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:
– Продуктите да са в оригиналната си опаковка;
– Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване;
– Да включите оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите
– Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка или на място, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка, която трябва да ни изпратите по е-майл. Ние трябва да възстановим сумата в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти.

Адрес за връщане на продукти:
гр. Варна
ул. Селиолу 17
Магазин „Здраве и Красота Био”, тел. 0899968548